Parajumpers sale Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be
Bilder til bruk på Lagre.no's nettsider Bilder til bruk på Lagre.no's nettsider Bilder til bruk på Lagre.no's nettsider Bilder til bruk på Lagre.no's nettsider Bilder til bruk på Lagre.no's nettsider Bilder til bruk på Lagre.no's nettsider Bilder til bruk på Lagre.no's nettsider Bilder til bruk på Lagre.no's nettsider

Vi gjør lagring enkelt

Lagre.no sin mobile lagertjeneste sparer opp mot 80% av tiden det tar å flytte inn i et tradisjonelt lagerhotell. Slik fungerer lagertjenesten:

  1. Vi henter
    Etter bestilling transporterer vi lagerbodene hjem til deg på valgt dato og tidsintervall. Bodene fylles direkte på din adresse, dette minimerer også slitasjen på tingene ved at de bare bæres en gang. Sjåføren hjelper deg med optimal stabling i bodene og assisterer også med bæringen. Skal du ha mer enn en bod, må det minst være to personer fra kunden som bærer. Det er også mulig å bestille ekstra bærehjelp fra Lagre.no.

  2. Vi lagrer
    Etter fylling transporteres lagerbodene til vårt lager. Lageret er oppvarmet, har kameraovervåkning og FG-godkjent alarm med direktevarsling til Securitas.

  3. Vi leverer
    Du bestiller tilbakelevering ved å sende oss en e-post med adresse og ønsket dato/tidspunkt. Denne e-posten fungerer også som oppsigelse av lagerleien. Vi leverer til det meste av det sentrale Østlandet.

Bruk vår priskalkulator for beregning av priser i ditt område.